4. syyskuuta 2012

Töitä ja vähän hemmotteluakin

Huhheijaa mikä päivä. Vaikka se on ollut sopivan tahdikas (eli ei liikaa stressiä tai aikataulupaineita), on se kuitenkin ollut ihan tarpeeksi pitkä. Siksi istun nyt tässä puoliunessa kirjoittamassa tätä. Onneksi pääsin työpäivän jälkeen hemmoteltavaksi kampaajan hoiviin, jossa sain ehkä parhaan päänahan hieronnan ever ja tietty mageet hiukset. Mukaan tarttui myös jonkin verran Label M:n loistavia tuotteita. Sain mm. vihdoinkin ostettua megahyvän hiuspuuterin jota en ole löytänyt aikoihin. Nyt kun karmea juurikasvu ja harottavat hiukset on fiksattu, voin taas näyttäytyä ihmisten ilmoilla hyvällä omalla tunnolla. ;)


Eilen illalla kävin taas tekemässä nopean HIIT-treenin. Olen ihan hurahtanut siihen, sillä se ei vaadi hirveästi aikaa joten tiukastakin aikataulusta on helppo puristaa parikymmentä minuuttia treeniin. Sen lisäksi se pistää endorfiinit jylläämään ja jalat hapoille. I love it! :)

Huomenna työpäivä venähtää myöhäisemmäksi, sillä osallistun erääseen iltatilaisuuteen ja hipsin siitä ehkä myös jatkoille. En siis luultavasti ehdi koneen äärelle huomenna, mutta ajastan yhden kirjoituksen. Nyt ajattelin tehdä nopean mediaatioharjoituksen jonka jälkeen painun pehkuihin. Huvittavaa, kello ei ole vielä yhdeksääkään mutta mä olen jo ihan gone with the wind. En välttämättä tarvitsisi sitä tänään, mutta meditointi auttaa mua pääsemään arjen murheista ja stressitekijöistä pois ja saattaa mut sellaiseen ihanan rauhalliseen tilaan. Makoisia yöunia!

1 kommentti:

  1. Tykkään itsekin nuista label.m tuotteista. Tuota kuivashampoota en olekaan testannut. On siis hyvä? Suurta plussaa merkissä on tietty se, ettei se ainakaan omien sanojensa mukaan testaa tuotteitaan eläimillä. Tuotteiden ainesosien testaamisesta tosin en tiedä.

    VastaaPoista