24. toukokuuta 2012

Killer workout Tracy Andersonin tapaan

Tracy Anderson on nainen joka herättää keskustelua ja kritiikkiäkin. Hän on monien Hollywood-julkkisten kuten Gwyneth Paltrowin personal trainer, jolla on ihan omanlaisensa treenimetodi. Sen sijaan että nosteltaisiin kovia painoja ja tehtäisiin lyhyitä sarjoja, Andersonin metodissa ei käytetä painoja ollenkaan tai vain pieniä painoja. Toistotkin ovat omaa luokkaansa, sillä niitä tehdään jopa sata. Tämä ei suoranaisesti vastaa omaa käsitystäni liikunnasta sillä olen perinteisen kovan salitreenin fani. Siitä ei kuitenkaan pääse mihinkään, että nämäkin treenit ovat todella tehokkaita ja lihakset väsyvät melko varmasti.

Olen kirjoittanut Tracy Andersonista aiemminkin, mutta muutama sana vielä hänen metodistaan. Vaikka toistoja tehdään hurjat määrät eikä liikkeissä käytetä hirveästi painoja, on tämä metodi mukavaa vaihtelua muulle treenille. Sen vuoksi teen aina välillä lyhyitä tai pidempiä treenejä juuri Tracyn ohjeiden mukaan, ja joka kerta saan kropan hapoille ja hymyn huulille. Nämä liikkeet purevat ihan eri kohtiin kuin normipunttitreeni, ja ovat haastavia jo korkeiden toistomäärien vuoksi.

Jaan tässä kymmenen minuuttia pitkän treenivideon, jonka avulla pääsee aika hyvin jyvälle Andersonin treenistä. Kannattaa tehdä ohjelma ennen tuomiota, sillä liikkeet näyttävät tosi helpoilta, mutta sitä ne eivät ole. Jaan myös Andersonin älyttömän tehokkaan käsitreenin (toinen video). Olen tehnyt sen monet kerrat ja kädet ovat aina saaneet tehorääkin ja lihakset kipeytyneet ihanasti. Sweat, baby sweat!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti